Afspraak maken – Medisch Centrum Zuid – Rijssen
Header afbeelding
Medisch Centrum Zuid
Wijnand Zeeuwstraat 26-004 7462 DE
Rijssen

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak bel 0548 512204 en luister naar het keuzemenu. Toets 6 voor de assistente, kies dan 1 om teruggebeld te worden, indien u geen keuze maakt komt u terug in de wachtrij. Als u op het nummer teruggebeld wilt worden waarvan u belt dan kiest u 1, wilt u op een ander nummer teruggebeld worden dan kiest u 2. Indien u kiest voor 2 dan kunt u het telefoonnummer invoeren en afsluiten met een #. Als u kiest om te wachten krijgt u niet eerder de assistente te spreken, de telefoontjes worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Als u vindt dat u op een te laat tijdstip teruggebeld wordt en u heeft eerder hulp nodig kies dan voor spoed.

Om zo goed mogelijk de afspraken te plannen zal de assistente aan u vragen waarvoor u een afspraak wilt maken. Er wordt 10 minuten gereserveerd. Als u denkt meer tijd nodig te hebben, maakt u dan een dubbele afspraak. Bijvoorbeeld als u komt met meerdere klachten of personen, voor een langer gesprek of een chirurgische ingreep.

Helpt u mee om lange wachttijden te voorkomen ? 

Vindt u het ook vervelend als het spreekuur uitloopt en u lang moet wachten ? Hier volgen enkele adviezen om uitloop van het spreekuur te voorkomen:

– Houdt u er rekening mee dat een standaard afspraak 10 minuten duurt.
– Dit is voldoende om 1 klacht te behandelen. Als u meerdere klachten heeft kunt u beter om een langere afspraak vragen.
– Bedenkt u van tevoren goed wat u wilt vertellen en wat uw vragen zijn. Schrijf dit eventueel van tevoren op papier.
– Als u niet goed Nederlands spreekt, kom dan in gezelschap van iemand die kan vertalen.

Visite

Tussen 8:00 en 10:00 uur kunt u een visite aanvragen. Dit uitsluitend als u om medische redenen niet naar de praktijk kunt komen.

Visites worden doorgaans tussen 11:00 en 13:30 uur gedaan.