Telefonische bereikbaarheid – Medisch Centrum Zuid – Rijssen
Header afbeelding
Medisch Centrum Zuid
Wijnand Zeeuwstraat 26-004 7462 DE
Rijssen

Telefonische bereikbaarheid

We zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het maken van een afspraak op  0548-512204

Voor het maken voor een afspraak op dezelfde dag graag voor 10:00 uur bellen.

Toets 1: voor SPOED

Toets 2: voor annuleren afspraak (24 uur per dag)

Toets 3: voor herhaalrecepten (24 uur per dag)

Toets 4: voor uitslagen van uw onderzoek (24 uur per dag)

Toets 5: voor aanvragen van een huisbezoek

Toets 6: voor de assistente, kies dan 1 om teruggebeld te worden, indien u geen keuze maakt komt u terug in de wachtrij. Als u op het nummer teruggebeld wilt worden waarvan u belt dan kiest u 1, wilt u op een ander nummer teruggebeld worden dan kiest u 2. Indien u kiest voor 2 dan kunt u het telefoonnummer invoeren en afsluiten met een #. Als u kiest om te wachten krijgt u niet eerder de assistente te spreken, de telefoontjes worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst. Als u vindt dat u op een te laat tijdstip teruggebeld wordt en u heeft eerder hulp nodig kies dan voor spoed.

Toets 7: voor intercollegiale lijn

Afspraak maken op het spreekuur

Er is zowel ’s morgens als ’s middags een afsprakenspreekuur.

Per afspraak kan in principe 1 hulpvraag behandeld worden. Om zo goed mogelijk de afspraken te plannen zal de assistente aan u vragen waarvoor u een afspraak wilt maken. Er wordt 10 minuten gereserveerd. Als u denkt meer tijd nodig te hebben, maakt u dan een dubbele afspraak. Bijvoorbeeld als u komt met meerdere klachten of personen, voor een langer gesprek of een chirurgische ingreep.

Huisbezoek aanvragen

Tussen 8:00 – 10:00 uur kunt u een visite aanvragen. Dit uitsluitend als u om medische redenen niet naar de praktijk kunt komen.